Je aanmelden voor de Plug&Pay Marketplace

Ik wil mijn producten op de Marketplace toevoegen

Frederieke Slinger avatar
Geschreven door Frederieke Slinger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is onderdeel van Plug&Pay Ultimate

Als je je aanmeldt bij ons affiliate systeem dan kan je je aanmelden voor onze Plug&Pay Marketplace. De Plug&Pay Marketplace is de plek waar alle geregistreerde winkels van Plug&Pay aan worden toegevoegd als zij werken met affiliate marketing. Dit is dé plaats voor affiliate marketeers om producten te vinden die ze willen promoten.

Meer lezen over de Marketplace? Bekijk deze uitleg!

Uitleg in de vorm van een video

Liever uitleg in video vorm? Bekijk de volgende video:

Het tonen van jouw winkel in de Plug&Pay Marketplace

Voordat je aan de slag kan gaan met de Marketplace, zal jouw shop eerst geactiveerd moeten worden. Via Affiliates > Marketplace kan je de activatie knop vinden.

Voordat je shop zichtbaar wordt in de Plug&Pay marketplace moet deze nog goedgekeurd worden door een medewerker van Plug&Pay. Zodra dat is gebeurd ontvang je een mailtje van ons. Voordat jij wordt toegevoegd aan de Plug&Pay Marketplace is het van belang dat jouw Plug&Pay volledig is ingesteld.

Je kan gelijk verder gaan zonder eerst te moeten wachten op onze goedkeuring. In onderstaand scherm stel je alvast in welke producten jij wil aanbieden op de Marketplace en vul je je bedrijfsgegevens in.

Het toevoegen van producten in de Marketplace

Om jouw winkel perfect te kunnen uitlichten kun je maximaal 5 producten kiezen die in de Marketplace getoond worden.

Voor het toevoegen van een product klik je op de button Product toevoegen:

Vervolgens opent een pop-up waar je de naam van het product kan instellen en een gewenst product kan selecteren:

De producten die je kan selecteren bestaan uit de producten reeds aangemaakt in jouw omgeving. Heb je nog geen producten aangemaakt? Lees dan de volgende handleiding.

Zodra je de instellingen hebt gemaakt en op opslaan klikt worden de instellingen van het product geopend. Hier bepaal je hoe het product er voor potentiële affiliates uit komt te zien in de Plug&Pay Marketplace. Geef jouw product een titel, een ondertitel en vul aan met een beschrijving, USP's, een video, testimonials en natuurlijk promotielinks om het product te promoten.

Voor de goedkeuring van jouw winkel moet je ten minste één product hebben toegevoegd

Recensies

Affiliates die jouw producten promoten kunnen ook een recensie voor jou als shop-eigenaar achterlaten. Dit helpt andere affiliates in hun keuze om zich aan te melden als affiliate voor jouw producten. Via Affiliates > Recensies kan je alle geplaatste reviews bekijken.

Social proof is ook hier ontzettend belangrijk om meer affiliates te werven. Hoe hoger jij scoort, hoe groter de kans dat nieuwe affiliates zich zullen aanmelden om jouw producten te verkopen. Win-win toch? 🤑