Video's toevoegen aan je landingspagina

Alle stappen om een video toe te voegen aan je landingspagina!

Jelle Graafstal avatar
Geschreven door Jelle Graafstal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze handleiding laten we alle verschillende manieren zien hoe je video's kan toevoegen op jouw landingspagina!

Als eerste dien je natuurlijk een landingspagina aan te maken. Dit doe je door naar Pagina's > Landingspagina's > Pagina aanmaken te gaan.

Een blok met video toevoegen

Binnen de editor zijn erg veel content blokken die een video bevatten. Kies er daar één van uit en voeg die toe aan je landingspagina.

De video instellen

Als je de video wil instellen dan klik je op het grijze veld en verschijnt het volgende scherm:

Bij Video URL vul je een YoutTube of Vimeo link in. Vervolgens verschijnt de video meteen op jouw landingspagina:

❗Je kan een video niet direct toevoegen. Je zult eerst de video op YouTube of Vimeo moeten uploaden voordat je de link kan toevoegen aan jouw landingspagina!

De opmaak van de video veranderen

Als je op het Verfpalet klikt kun je de opmaak van de video aanpassen.

Je kunt hier de Grootte van de video aanpassen. Je kunt de video ook een Rand en / of een Ronding geven of een Schaduw toevoegen.

Een video als los element toevoegen in een blok

Als je een video als los element wil toevoegen aan een blok klik je op het blok waar je de video wil toevoegen en daarna op het rode plusje.

Vervolgens druk je op Element toevoegen > Media > Video. Een video-element is nu toegevoegd aan het blok waar je een video aan kunt toevoegen.