Een landingspagina maken
Een landingspagina maken met Plug&Pay

Maak een effectieve salespagina

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak jouw salespagina, opt-in pagina of aanmeldpagina voor je webinar met Plug&Pay!

Met de nieuwe landingspagina's heb je geen ander systeem meer nodig, je kunt je gehele funnel nu in Plug&Pay maken.

Een landingspagina aanmaken

Om een landingspagina aan te maken, ga je naar Pagina's > Landingspagina's.

Starten met een template

Als je een nieuwe pagina maakt, kun je starten met en lege pagina en zelf blokken toevoegen. Je kunt ook een van onze templates kiezen en deze zelf aanpassen met jouw content!

Nieuwe pagina maken

Als je een nieuwe pagina maakt, kies je het thema voor deze pagina. Het thema bepaalt bijvoorbeeld de kleuren, de vormgeving van knoppen en lettertypes. Geef de pagina een naam en slug en klik op 'opslaan'!

De pagina aanpassen

Je kunt op elementen in de pagina klikken om deze te wijzigen. Pas bijvoorbeeld de tekst aan:

Wil je een specifiek element aanpassen? Je kunt op het element klikken. In het menu aan de linkerkant staan de instellingen voor dit element. Zo kun je aanpassingen maken in het design specifiek voor dit element:

Wil je een blok toevoegen? Je kunt dan op het plusje klikken tussen de blokken en een blok uitkiezen:

Je landingspagina moet er op mobiel strak uitzien. Gelukkig worden alle blokken ook op mobiel netjes getoond! Je kunt nog switchen naar de mobile view rechtsboven. In de mobile view kun je aanpassingen maken die alleen op mobiel worden getoond. Wil je bijvoorbeeld op desktop iets meer tekst tonen dan op mobiel? Geen probleem!

De pagina opslaan en zichtbaar maken

Heb je een strakke salespagina gebouwd die klaar is voor het grote publiek? Vergeet de pagina niet op te slaan met het vinkje:

Om de pagina zichtbaar te maken, zul je het schuifje met het oogje om moeten zetten:

Je kunt je pagina nu gebruiken!