Een homepagina maken met Plug&Pay
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt in Plug&Pay een landingspagina instellen als homepagina!

Deze pagina wordt dan getoond als je naar de losse domeinnaam van je Plug&Pay gaat (bijv. checkout.jouwdomeinnaam.nl). Vanaf je homepagina kan je dan perfect verwijzen naar al je andere landingspagina's die je hebt gemaakt met Plug&Pay.

Het aanmaken van een homepagina

Om een landingspagina aan te maken, ga je naar Pagina's > Landingspagina's.

Via de button: Pagina aanmaken +, kan je beginnen met het instellen van een nieuw pagina.

Bij het aanmaken van een nieuwe pagina kan je ervoor kiezen te starten met een template of starten met een lege pagina en zelf blokken toevoegen. Je kunt ook een van onze templates kiezen en deze zelf aanpassen met jouw content!

Als je een nieuwe pagina maakt, kies je het thema voor deze pagina. Het thema bepaalt bijvoorbeeld de kleuren, de vormgeving van knoppen en lettertypes. Geef de pagina een naam en slug en kies voor het Type pagina: Home.

Pagina naar wens en klaar om te gebruiken? Maak de pagina zichtbaar via het oogje rechtsboven en sla de pagina op.

💡Tip: voeg een header toe aan deze pagina om je bezoekers door te verwijzen naar je salespagina's of opt-in pagina's

Het activeren van de homepagina

Na het aanmaken van de landingspagina kun je via het overzicht van de pagina's de homepagina activeren. Je opent het overzicht via Pagina's > Landingspagina's >

en klikt bij de pagina op het huisje:

Er opent een pop-up voor het bevestigen van het activeren van de pagina:

Klik op Nieuwe homepage instellen. Je homepagina staat live en is te bereiken op je domeinnaam.

Wijzigen van een bestaande pagina naar de homepagina

Je kan een bestaande pagina ook instellen als homepagina. Je opent de desbetreffende pagina en gaat naar de algemene instellingen. Hier wijzig je het type pagina naar Home.

Sla de pagina op en ga terug naar het overzicht van de pagina's.

Via het overzicht kan je de homepagina activeren via het huisje:

Er opent een pop-up voor het bevestigen van het activeren van de pagina:

Klik op Nieuwe homepage instellen. Je homepagina staat live en is te bereiken op je domeinnaam.