Mollie
Van Mollie-websiteprofiel wisselen

Uitleg over het wijzigen van een websiteprofiel uit Mollie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een Mollie-account aanmaakt moet je verplicht een websiteprofiel aanmaken, waarbij het webadres van de website ingevuld wordt. Als je geen website hebt, dan mag je ook de url van jouw Plug&Pay-checkout gebruiken als websiteprofiel.

Wanneer je voor je bedrijf meerdere websites hebt, kan je tot wel 100 websiteprofielen aanmaken in je Mollie-account. De websites moeten echter wel voor hetzelfde bedrijf bestemd zijn, dus aan één KVK-nummer (Nederland) of ondernemingsnummer (België).

Het kan dus voorkomen dat je van websiteprofiel wil wisselen - én dat kan! 🙌🏼

De koppeling tussen Plug&Pay en Mollie wordt gedaan op basis van het account. Je kan dus prima van websiteprofiel wisselen, om (wederkerende) betalingen te blijven ontvangen. ❗️Let er wel op dat je niet van Mollie-account wisselt, dit heeft impact op de mandaten. Meer hierover lees je hier❗️

Je kan van websiteprofiel wisselen via Instellingen > Algemeen > Betalingen door het dropdownmenu te openen bij 'Websiteprofiel' - selecteer jouw gewenste websiteprofiel en vergeet niet op te slaan :-)

Wil je meer informatie over het wijzigen of toevoegen van een websiteprofiel in Mollie?

Zie dan dit artikel van Mollie 😀