Alle collectiesJouw Plug&Pay abonnement
Jouw abonnement op Plug&Pay

Abonnement aanpassen, factuurgegevens wijzigen, upgraden of downgraden of opzeggen

Maartje Daems avatar
Geschreven door Maartje Daems
Deze week bijgewerkt

Deze informatie gaat over jouw abonnement bij Plug&Pay. Het gaat dus niet over abonnementen die jouw klanten bij jou hebben. Wil je daar meer informatie over? Je kunt dan de handleidingen in deze categorie bekijken.

Gegevens van jouw abonnement aanpassen

Factuurgegevens aanpassen

Wil je je factuurgegevens aanpassen voor Plug&Pay? Je kunt binnen jouw Plug&Pay gaan naar Instellingen > Abonnement aanpassen.

Op deze pagina kun je de gegevens zien waar jouw abonnement op staat. Met het potloodje kun je deze gegevens wijzigen.

De wijzigingen gelden vanaf de volgende factuur. Facturen in het verleden kunnen niet aangepast worden.

Betaalmethode wijzigen

Op de pagina bij Instellingen > Abonnement aanpassen kun je ook je rekeningnummer aanpassen. Je kunt op het potloodje klikken om de betaalmethode te wijzigen:

De volgende factuur wordt vanaf dit rekeningnummer geïncasseerd.

Up- of downgraden

Op de pagina Instellingen > Abonnement aanpassen kun je zien wat jouw huidige abonnement is. Daarnaast kun je ervoor kiezen om te upgraden of te downgraden. Je kunt op deze pagina precies zien welke functies er bij welk abonnement horen.

Maand- en jaarabonnementen

Op de pagina Instellingen > Abonnement aanpassen kun je aanpassen of je een maand- of jaarabonnement wil.

Jaarabonnementen zijn uiteindelijk goedkoper en jaarlijks opzegbaar. Maandabonnementen zijn per maand opzegbaar.

Facturen terugvinden

Als je op de pagina Instellingen > Abonnement aanpassen gaat naar het kopje facturen, dan zie je daar een overzicht van de facturen binnen jouw abonnement. Er is daar ook een knop om jouw factuur te downloaden voor je eigen administratie.

Opzeggen

Wil je je abonnement opzeggen? Op de pagina Instellingen > Abonnement aanpassen vind je de knop om jouw abonnement op te zeggen. Je abonnement wordt opgezegd per de eerstvolgende incassodatum.

Je kan er ook voor kiezen om direct je abonnement op te zeggen. Dit doe je door op het schuifje bij Verwijderen gegevens te drukken. Je wordt dan direct uitgelogd en hebt geen toegang meer tot je account.

Aanpassingen maken in jouw abonnement via het klantenportaal

Lukt het niet om in te loggen in jouw Plug&Pay of heb je nooit je shop aangemaakt? Je kunt jouw abonnement ook wijzigen via het klantenportaal. De link naar het klantenportaal van Plug&Pay is: https://portal.plugandpay.nl/login/plugandpay-3

Je kunt hier inloggen met jouw e-mailadres. Er wordt een code naar jouw e-mailadres gestuurd. Zodra je deze hebt ingevuld, ben je ingelogd.

In het klantenportaal kun je alle abonnementen zien die actief zijn op jouw e-mailadres. Je kunt hier ook facturen downloaden, factuurgegevens aanpassen of jouw abonnement opzeggen.

Heb je een vraag over je abonnement?

Heb je een financiële vraag? Je kunt team finance benaderen via finance@plugandpay.nl.